Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, în subordinea caruia este si Spitalul Judetean, a facut astazi in jurul orei 15, o vizita fulger la Sectia Pediatrie, autosesizandu-se in urma articolelor de presa din week-end, care semnalau neregului la aceasta sectie.

IMG_20170522_151110-1024x768

Aspectele relatate de presa locala, cum ar fi mustele si gandacii nu s-au confirmat, ele fiind rezolvate intre timp. In ceea ce priveste starea si aspectul saloanelor si ale cladirii in general, Ionel Arsene a spus ca vor fi remediate in totalitate, dupa ce se va moderniza corpul respectiv de cladire, fondurile fiind deja aprobate de Guvern.

În prezent, se lucreaza la un corp al cladirii Pediatriei, iar cand lucrarile vor fi finalizate, pacientii vor fi mutati, urmand ca lucrarile sa se mute la corpul care este in functiune acum.

În ceea ce priveste termenul de finalizare a lucrarilor la corpul aflat acum in renovare, Ionel Arsene a avansat unul de trei luni, in timp ce constructorul a spus ca lucrarile se vor termina in ianuarie 2018, desi termenul prevazut initial este mai 2018, potrivit reprezentantului constructorului, cu care presedintele CJ a stat de vorba.

Cert este ca peste cateva luni, vom vedea cate, pacientii Sectiei de Pediatrie vor avea parte de conditii normale de cazare si tratament.

Arsene a dat asigurari ca vizita de astazi nu a fost anuntata si de ea a aflat doar presa, cu 15 minute inainte, deci nu a fost una aranjata.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.