Prietenii celor doi tineri ale caror destine s-a frant in intersectia de la Girov, sunt ravasiti de durere. Mesajele curg pe retelele de socializare, unde toti cei care i-au cunoscut isi exprima regretele si durerea la aflarea cumplitei vesti (foto: Alin Cristian si Seby Roman). Aveau 19 si 20 de ani.

De azi inainte nu-i vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi inainte îi vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu vor mai pleca niciodata. Dumnezeu să va ierte prieteni dragi și să vă odihnească in pace. Nu imi pot lua gândul de la voi și că așa de repede ați plecat dintre noi. Condoleante familiei indoliate! 🙁 Seby Roman Alin Cristian

Dumnezeu sa va ierte prieteni dragi! Astazi e o zi trista pentru toti.. nu mi vine sa cred ce vi sa intâmplat….o sa va port mereu in amintirile copilariei, ce am petrecut-o impreuna! O sa va port in suflet cu drag si prietenia noastra v-a ramane pe veci chiar daca ati plecat la ceruri prea devreme. Dumnezeu sa va odihneasca in pace…

Dumnezeu sa va ierte ,ați fost frățiorii mei am mâncat din aceeași farfurie am făcut tot împreuna am sa va port în suflet toată viata mea și nu o să va uit vrodata, doamneeee erau niște băieți buni erau frățiori mei.

Ultima seara petrecuta cu voi fraților..
Cine mă mai cheamă acum la cafea băieți?…cu cine mai râdem de fiecare dată în fiecare noapte?…Atâtea amintiri,atâtea momente alaturi de voi petrecute…care din păcate cu atât am rămas.
Nu am sa va uit niciodată,o să rămâneți în inima mea mereu.
Va mulțumesc pentru toate momentele petrecute de voi!!
Dumnezeu sa va aibe in paza
Condoleanțe familiilor ,suntem alături de voi .
Sebastian,Alin,aveți grijă de voi acolo sus,și intro zi o sa ne întâlnim din nou,și o sa fim din nou la fel.!!!!!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.