Concetta Horeca SRL (Concetta Italian Mobili), este prima firmă din judetul Neamt, care anunta că boicotează economic Austria, după scandalul Schengen. Societatea din Roman produce mobilier de lux în stil clasic şi baroc, si a fost înfiinţată în 1992, când executa restaurări de mobilă veche, tapiţare sau schimbarea materialului sau vopsire, producţia diversificându-se în timp. Zilele trecute, firma a anunţat că încetează colaborarea cu toţi furnizorii de produse şi materiale ce provin de la firme austriece, precizând că nu face şi nu a făcut politică, decizia ţinând de loialitatea față de România.
Nu facem si nu am facut niciodata politica.. dar decizia pe care am luat-o astazi tine strict de BUN SIMT! Inainte de a fi loiali business-ului… suntem loiali tarii in care ne-am nascut si in care am crescut: ROMANIA”, scriu administratorii pe facebook- Concetta Italian Mobili
Acestia mai spun că nu vor mai cumpăra de la firme austriece nici măcar un cui sau un miligram de vopsea. ”(…) folosim feronerie Swarovski. Din 2007 pana astazi am achizitionat un total de peste 11.000 de butoni si manere cu pietre semi-pretioase, ceea ce inseamna aproximativ 275.000 de euro FARA TVA. Bani munciti in Romania care au fost buni in buzunarele Austriecilor.
Ne vom asigura ca nici macar un cui, un miligram de vopsea sau alte materii prime nu au ca tara de provenienta Austria sau fabricate de vreo firma cu actionariatul majoritar la Viena”, transmit administratorii Concetta Italian Mobili
Ionut CORFU

3 COMENTARII

  1. Bravoo! Respect! Poporul acesta trebuie sa se trezeasca la realitate,așa cum noi am respectat pe alții vad un lucru firesc să fim la randul nostru și noi respectați!

  2. Aveți tot respectul meu! Asa trebuie să reacționeze fiecare firma românească si fiecare român! Daca cei ce ne conduc nu fac asta, măcar noi, poporul român, sa procedam asa.
    Daca vom boicota afacerile firmelor cu capital austriac sunt convins că ne vor primi in Schengen.
    Ba chiar ne vor invita austriecii sa intram in spațiul Schengen!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.