Oxy Clinique din Piatra Neamt, este singurul loc din judetul Neamt si printre singurele doua locuri din Moldova, unde se poate face terapie cu oxigen hiperbaric.

Prima ședință este gratuită! Detalii și rezervări la 0756 051 100

 

Terapia cu oxigen hiperbar este o metodă specializată de tratament non-invaziv, care potențează și sporește capacitatea naturală de vindecare a corpului uman.

Această metodă constă în plasarea pacientului într-un mediu etanș, controlat, în care acesta inhalează oxigen 100%, la o presiune crescută. Tehnica permite corpului uman să absoarbă de 10-15 ori mai mult oxigen decât la presiunea normală, de la nivelul mării.

Terapia cu oxigen hiperbar își poate dovedi eficiența în curele de menținere a sănătății și de recuperare, dar și ca tratament complementar în numeroase afecțiuni.

Înainte de a începe terapia, este necesară o evaluare a stării pacientului, așa încât să poată fi determinat tratamentul optim în funcție de afecțiunile prezente și istoricul medical.

 

Printre beneficiile terapiei cu oxigen hiperbar:

  • Stimuleaza vindecarea ranilor prin furnizarea oxigenului pur in tesuturile lipsite de oxigen si stimularea procesului natural de regenerare al tesuturilor si organelor
  • Previne leziunile de reperfuzie post-hemoragice, care constau in deteriorarea grava a tesutului care poate sa apara atunci cand se reia aportul oxigen, dupa o perioada in care tesutul respective a fost lipsit de oxigen.
  • Ajuta la blocarea actiunii bacteriilor daunatoare si intareste sistemul imunitar al organismului. Terapia cu oxigen hiperbaric poate dezactiva toxinele anumitor bacterii si imbunatateste capacitatea celulelor albe din sange de a gasi si distruge invadatorii.
  • Incurajeaza formarea de colagen nou (tesut conjunctiv) si de celule noi ale pielii. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de terapie stimuleaza formarea de noi vase de sange. De asemenea, stimuleaza celulele sa produca anumite substante care atrag si stimuleaza celulele endoteliale necesare vindecarii.

Terapia cu oxigen hiberbar poate fi aplicata si ca tratament complementar in bolile cronice

-boli ale sistemului respirato

-boli de piele si de tesut moale

-boli ale sistemului circulator

-afectiuni osteo-articulare si ale sistemului muscular

-tulburari digestive

-afectiuni ale sistemului nervos

-afectiuni ale aparatului renal

-afectiuni ORL

-adjuvant la tratamentul cancerului si al dependentelor

-adjuvant in terapia durerii

Adresa Oxy Clinique este Str. Mihai Eminescu, Nr. 8, Bl. D5, Sc. C, Parter, Ap. 73, Piatra Neamț (intrarea de pe str. Mihai Eminescu spre Restaurantul Paharnicul)

Tel: 0756 051 100

E-mail: contact@oxyclinique.ro

Pentru programari click AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.