Arogantele noului prefect de Neamt, Daniela Soroceanu nu s-au lasat prea mult asteptate nici in relatia cu cei cu care ar trebui sa colaboreze pentru interesele cetatenilor din judet. Dupa ce a confiscat prefectura angajand rude si membri PSD dupa bunul plac in institutie si dupa ce a hotarat care e presa rea si care e presa buna, incepe sa-si arate coltii si la primari, confirmandu-se astfel ceea ce spun anagajatii prefecturii despre comportamentul ei de pe vremea cand era subprefect.

Primarul comunei Damuc, Anton Covasan (PSD) isi varsa naduful dupa ce a fost tinut pe la usi de prefectureasa ieri (vineri, 23 martie), aceasta refuzand sa stea de vorba cu el desi omul se afla acolo inclusiv cu probleme de interes pentru cetatenii pe care ii reprezinta.

Loading...

Covasan spune ca nu a intalnit asa ceva de cand este primar si ca a plecat cu coada intre picioare de la Prefectura. El isi exprima speranta ca prefectureasa nu va sta mult timp pe functie.

Vineri (n.n. 23 martie) am fost la prefectura sa o felicit pentru noua funcție și bineînțeles cu interes pentru cetățean , nu a vrut sa ma primească doamna, motivul nu-l știu , așa ca am plecat cu coada între picioare! Atât pot sa va spun ca nu am întâlnit așa ceva in cursul celor 10 ani de când sunt primar , toți prefecții de pana acuma au dat dovada de respect fata de cei care iau pus acolo! Ii mulțumesc și ii promit ca nu o sa mai deranjez! Sper sa nu dureze mult timp!!! Numai de bine!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

 1. Uitati-va oameni buni, la ce Constituție de Purcica are aceasta distinsa doamna, ca da va dați seama despre cine vorbim. Cand ma uit la femeia asta, pe cuvânt daca nu ma astept sa grohăie! Numai de bine

 2. Bună ziua,
  În calitatea mea de secretar al Cancelariei Prefectului, aș dori să fac câteva precizări, pentru o corectă informare a opiniei publice:
  În cursul zilei de ieri, într-adevăr, domnul primar, Tony Covasan, s-a prezentat la cabinetul doamnei prefect, Daniela Soroceanu!
  Însă, lucrurile nu au stat în modul cum a relatat.
  Şi-a manifestat dorința de a intra în birou doamnei PREFECT, iar colega mea de Cancelarie, Andrei Mariceza, a sunat pentru a-i transmite doamnei prezența dumneavoastră și dorința de a intra.
  Fiind ocupată (într-o discuție cu altă persoană prezentă în acel moment în cabinet) a transmis acest fapt, dar nu cu gândul de a fi refuzat!
  După ce i s-a comunicat de colega mea situația, nici nu a terminat și dânsul a reacționat nefiresc, ieșind în secunda următoare!

  Ne pare rău de „micul incident”, însă consider că această situație se poate remedia, în viitor, printr-o comunicare transparentă!
  Cu respect!

  P.S. Urmare a unei discuții în privat, consider că situația se va „dezamorsa” !

  Instituția Prefectului, prin doamna prefect, Daniela Soroceanu, va avea ușa deschisă pentru toți reprezentanții autorităților locale, județene, serviciilor din subordinea instituției, fără a face discriminări de orice fel.

  Cu stimă,
  IONEL IORDACHE
  ADMIN: Se vede ca doamna Soroceanu nu face deloc discriminari. In afara ca sfideaza opinia publica alegand sa comunice doar cu presa aservita si ca face angajari in prefectura pe baza de nepotisme si relatii pe linie de partid, nu face deloc discriminari.

 3. Domnul Iordache a facut gramatica cu colegul de saiba de la locativ? Ca birou…ca biroul…articolul „l,o,a”…ma scuzati, la prefectura nu trebuie gramatica…ci sa bagi mana….in borcanul cu miere

 4. Ups! Iaca prind si tupeu omuletii. Pai noi sa-l credem pe primar, care a facut ceva in viata, sau pe postacul de serviciu si pe sefa lui? Soroceanca ce a facut in viata in afara de aranjamente, fitile si foarte multe combinatii in interes personal? Absolut nimic! Probabil postacul asta e purtator de cuvant, ca nu cred ca a scris de capul lui pe un site neagreat, nici macar la protocoale. Mai postacule de serviciu, tu esti acolo, cum si nevasta-ta e director de scoala, doar datorita muncii pe care au facut-o in campanie unii precum primarul Covasan. Nu confiscati si nu murdariti institutiile. PS-ul ce se vrea? O invitatie, o amenintare sau lucrurile s-au intamplat si formularea propozitiei sufera la gramatica. Intrebarea e retorica (nu necesita raspuns). „Micul incident” – care e rostul ghilimelelor? Comunicare transparenta – din partea cui, a primarilor? Baaaa, puneti dracului mana pe carte si invatati limba romana. Nu mai incercati sa pareti ceea ce nu sunteti. Nu mai scrieti texte folosind cuvinte sau formulari al caror sens nu-l intelegeti.

 5. Contrele astea politice nu ar fi bine sa le faceti acasa la voi pe banii vostri? Primarul s a dus sa o felicite in timpul serviciului dar sa fie la serviciu si sa lase pupincurismul iar de partea cealalta sfintii au inceput sa apere dumnezeul judetului. Fratilor, sunteti acolo sa munciti pt noi nu sa va trageti presul de sub picioare si sa dati subiecte sterpe la presa. Nici copiii la gradinita nu se mai pârasc din astfel de motive. Pe noi ar trebui sa ne intereseze cine are dreptate in conflictul ăsta? Ma lasa rece si doar imi starneste scârba la gandul ca vietile noastre sunt in mainile unor imaturi.

 6. lasati ca nu s-a intamplat mare lucru..Prefectul ar trebui sa stea in pozitie de drepti in fata oricarui primarel care a venit in oras pentru cumparaturile pe Pasti? Sa respectam institutia Prefectului, a Reprezentantului Guvernului nu s-o bagatelizam, chiar daca nu va place fata prefectlui. Nu sunt de acord, domnule Marian cu astfel de jigniri, e urat si apoi dumneaei este femeie, nu se cade…imi cer eu scuze, ca cititor..Ca sa revenim..mergeti oricare dintre cititori in primariile din judet sa constatati daca si cum veti fi primiti, apoi mai comentam, e jalnic.., iar dl primar cu pricina ar fi putut sa adreseze felicitarile de la iphon-ul dumnealui…pupaturile, mai tarziu..

 7. No, nea Toni n-o fo primit de doamna Dana . Asta-i kalimera . De ce sau pentru ce istoria nu consemneaza inca pana in zilele noastre .
  Acum macar daca se enerveaza si face oarece ordine in Republica Damuc, asa cum plastic se exprimau niste concetateni ai domniei sale care sugerau acum ceva timp cat de ascutiet erau lanturile de la drujbele proletare in fata unor jurnalisti de la Bucuresti care cercetau cum devine treaba cu padurea prin zona .
  Vorba lor, e Republica Damuc, si pana vin trupele de la Piatra Neamt …

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.