Primaria a dat startul la repararea strazilor din municipiul Piatra Neamt. Primarul Dragos Chitic spune ca in aceasta primavara vor fi reparate toate strazile din Piatra Neamt. Prima pe lista este strada Duraului, una dintre cele mai afectate de caderile de zapada din aceasta iarna. Intr-o prima faza se va freza, dupa care se va turna covor asfaltic. Strada va ramane temporar inchisa circulatiei autovehiculelor, pana cand se va termina de frezat asfaltul vechi si deteriorat.

Dragos Chitic – Primar Piatra Neamt

”Pana se va porni statia de asfalt, pentru a rezolva partial problema gropilor din oras, am demarat actiunea de frezare a strazilor afectate de iarna. Aceasta operatiune, va duce la asigurarea unor conditii de trafic rezonabile. Avem o lista intreaga de strazi care vor fi supuse unor astfel de tratamente, iar ulterior se vor turna covoare asfaltice, aceasta fiind o solutie mai viabila decat plombarea si cu o rezistenta mai mare in timp. Desigur, pana cand temperaturile de afara vor permite turnarea de covoare, acolo unde se impune, in mod exceptional, se vor face plombari la rece”

Urmeaza ca procedeul de frezare a asfaltului sa continue, in urmatoarea perioada, daca vremea va permite, pe strazile Dacia si Gara Veche.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.