Primaria Piatra Neamt anunta intr-un comunicat de presa, că săptămana viitoare incep lucrarile la centura orașului, pe tronsonul 1 Mai- Piata Centrala. Lucrarile incep cu bretelele de la podul de la 1 Mai si cu podul de la piată, din care o parte s-a prabusit anul trecut. ”Astăzi a fost predat amplasamentul către constructor pentru proiectul de reorganizare și modernizare a coridorului de mobilitate de pe Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida.

De săptămâna viitoare vor începe mobilizarea executantului și crearea organizării de șantier. Lucrările principale cu care se va începe șantierul sunt frezarea asfaltului în zona bretelelor de la 1 Mai spre Piața Centrală și concomitent se va începe lucrul la noul pod din zona Pieței, pentru a patra bandă, și consolidarea structurală a podului existent.

Pentru coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni. Dintre acestea, 4 luni reprezintă timp friguros, iar perioada efectivă de lucru este de 14 luni.

În funcție de condițiile de trafic și stadiul lucrării, se vor efectua lucrări și pe timpul nopții”, se arata in comunicatul primariei.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.