Primaria Piatra Neamt cumpara parcometre second hand de la Xdatasoft, firma privata care are in concesiune parcarile cu plata din oras.

In sedinta extraordinara de CL de astazi, va fi supusa aprobarii o cerere prin care Directia Patrimoniu solicita aproximativ 400.000 de lei cu tot cu TVA, pentru a cumpara de la Xdatasoft, cele 55 de parcometre pe care firma le-a folosit pana acum pentru incasarea tarifelor pentru parcarile cu ora din Piatra Neamt.

Solicitarea vine ca urmare a trecerii parcarilor cu plata la Parking SA, firmă a primariei care administreaza in prezent parcarile de resedinta. Contractul cu Xdatasoft expira pe 31 decembrie si nu va mai fi prelungit, urmand ca locurile de parcare cu plata sa treaca in asministrarea Parking, de pe 1 ianuarie 2022.

Viceprimarul Alin Lehadus a precizat ca s-a apelat la solutia cumpararii de parcometre SH de la Xdatasoft, pentru ca parcometrele noi sunt de 4-5 ori mai scumpe.

Dacă problema parcometrelor este aproape rezolvată, ramane ca Parking să se mai descurce cu vopseaua, insa nu ar trebui sa existe impedimente, stiind ca directorul Morosanu are intodeauna la indemana solutii avantajoase in acest sens.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.