Primaria Dobreni organizeaza si in aceasta vara spectacole cinema in aer liber. Filmele pot fi vizionate gratis, de oricine doreste, din orice localitate. ”Duminica, 22 august, incepand cu ora 20, asteptam cat mai multi copii si familii pe stadionul din Dobreni, pentru a ne bucura impreuna de un film in aer liber. Intrarea este libera”, spune primarita Vasilica Cretu.
Ne bucuram sa revenim si anul acesta pe Stadionul Comunei Dobreni din Judetul Neamt pentru a ne bucura de o noua serie de filme in aer liber. Familia Croods este primul film pe care il vom urmari impreuna si este dedicat copiilor si familiilor. Va asteptam in limita locurilor disponibile si cu respectarea masurilor in vigoare, duminica 22 august, incepand cu ora 20.00. Mai multe detalii despre film si desfasurarea evenimentului, in curand”, transmit organizatorii evenimentului, Cinema Nomade si Primaria Dobreni
 
CR???? este comedie animată care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.
 
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.