Zeci  de copii si batrani cu posibilitati materiale reduse din comuna Gîrcina au primit pachete- cadou de la Primarie si de la Consiliul Local, dar si cu ajutorul unor sponsori inimosi, cum ar fi Fyps sau A&C Company.

Actiunea a inceput luni, 18 decembrie si s-a desfasurat in fiecare zi a saptamanii in curs, astazi (23 decembrie) fiind ziua in care actiunea a ajuns la final.

In total, peste 30 de copii si aproximativ 15  batrani din circa 40 de familii au beneficiat de alimente si dulciuri distribuite de angajatii primariei dupa orele de program sau in timpul liber, asa cum a fost si astazi, cand au fost surprinse imaginile.

Am vrut sa aducem bucurie in sufletele copiilor si batranilor din comuna, care nu au posibilitati sa-si asigure minimul necesar pentru sarbatori. Multumesc din inima sponsorilor dar si colegilor din Consiliul Local care au fost de acord sa se aloce o suma de bani pentru acest demers. Totodata, le sunt recunoscator angajatilor Primariei Gîrcina care au depus toate eforturile, dar si-au sacrificat si timpul lor liber pentru identificarea celor nevoiasi si pentru distribuirea cadourilor. Vreau sa mentionez ca au contribuit cu fonduri si persoane fizice din comuna si le multumesc mult si lor”, a declarat primarul interimar al comunei Gîrcina, Mihai Gontaru (foto)

Copiii care au primit cadouri au varste cuprinse intre 2 si 10 ani. De altfel, la inceputul saptamanii, tot printr-o Hotarare de Consiliu Local, la propunerea primarului interimar Gontaru au fost alocati bani din care s-au cumparat cadouri pentru toti cei 337 de elevi din Gîrcina, Almas si Cuiejdi, care invata la scoala din comuna.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.