Primăria Piatra-Neamț: în următoarele zile încep lucrările la Stadionul Municipal, în vederea omologării pentru Liga 2

Comunicat de presă: Performanța obținută de echipa CSM Ceahlăul a bucurat o comunitate întreagă și a readus pe stadion mii de pietreni susținători ai sportului. Calificarea echipei de fotbal în liga secundă înseamnă mai multe meciuri și, odată cu acestea, necesitatea omologării stadionului pentru ca meciurile să se desfășoare în condițiile solicitate de Federația Română de Fotbal pentru Liga a 2-a.

Zilele trecute a avut loc o evaluare a situației actuale de la stadion și a lucrărilor necesare, care vor începe în următoarele zile. La întâlniri au participat reprezentanți ai Primăriei – administratorul public Sorin Potolea și Liviu Harbuz, directorul de cabinet al primarului Andrei Carabelea – dar și domnul Marin Mitran, președintele executiv al CSM Ceahlăul. S-au stabilit calendarul lucrărilor și monitorizarea constantă a stadiului acestora. Prin aceste lucrări, care vor fi finalizate până pe 5 august, la începerea campionatului, primarul Andrei Carabelea își respectă angajamentele față de clubul CSM Ceahlăul.

Lucrările sunt cele solicitate de club, prin prisma condițiilor impuse de Federația Română de Fotbal. Se vor face reparații la grupurile sanitare, instalațiile video și de sonorizare, verificări la porțile de acces și instalația de turnicheți. Va fi înlocuită tabela de marcaj și se vor face reparații și la tribuna oficială (VIP și sectorul pentru presă). Nu în ultimul rând, vor fi întreprinse demersurile legale pentru autorizarea tribunei a II-a acoperite.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.