Informare privind acțiunile de fluidizare a traficului din Piatra-Neamț

 Primaria Piatra Neamt: Hotărârile luate în ședința Comisiei pentru analiza și asigurarea fluidizării circulației rutiere în municipiul Piatra-Neamț de joi, 8 septembrie, au fost implementate de la finalul săptămânii trecute.

Astfel, efectivele de polițiști locali care se ocupă de fluidizarea traficul rutier și pietonal pe câteva dintre principalele artere de circulație din Piatra Neamț au fost suplimentate.

Pe lângă zonele deja cunoscute, în proximitatea celor 10 unități de învățământ repartizate Poliției Locale Piatra Neamț, echipajele Biroului Siguranță Rutieră, în colaborare cu Serviciul Rutier al I.P.J. Neamț fluidizează circulația autovehiculelor, începând de la sfârșitul săptămânii trecute, la intrarea pe Podul de la Orion (trecerea pentru pietoni) dinspre strada Mihai Viteazu, la intersecția străzilor Dărmănești cu Mihai Viteazu (breteaua spre strada Orhei), la intersecția străzii Paharnicului cu Piața 22 Decembrie (Școala Gimnazială nr. 3), trecerea pentru pietoni din fața magazinului Altex (Piața Ștefan cel Mare) și la Școala Gimnazială nr. 8 – Strada Dărmănești.

Pentru limitarea timpului parcurs în trafic și reducerea disconfortului, restul personalului disponibil din cadrul Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț va fi prezent și în alte puncte de pe raza municipiului Piatra-Neamț, cunoscute pentru blocajele care se creează la primele ore ale dimineții.

Totodată, recomandăm conducătorilor auto să evite parcările neregulamentare și să respecte indicatoarele rutiere, precum și semnalele agenților aflați la fața locului pentru a fluidiza circulația.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.