Primăria Piatra-Neamț a câștigat în instanță dosarul deschis de Instituția Prefectului cu privire la parcările de reședință. Ca reactie la decizia instantei Tribunalului Neamt, primarul Carabelea se intreaba de ce a trebuit ca pietrenii să fie victimele unui joc politic al Prefectului.

Comunicat de presa- Primaria Piatra Neamt: În cursul zilei de azi, Tribunalul Neamț, prin Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal a respins acțiunea Instituției Prefectului județului Neamț cu privire la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț nr. 49/28.02.2022 care prevedea reglementarea serviciului de administrare a parcărilor de reședință din Piatra-Neamț ca nefondată.

„Singura întrebare care trebuie pusă acum este de ce a trebuit ca pietrenii să fie victimele acestui joc politic al Prefectului?

La Primăria Piatra-Neamț am venit cu un regulament de administrare a parcărilor de reședință cu prevederi care să vină în întâmpinarea problemei deficitului de locuri de parcare din oraș și în beneficiul oamenilor. De ce a fost necesară lansarea acestui haos, din cauza căruia au avut de suferit zeci de mii de familii?

Pentru că trebuia să găsim cât mai repede o soluție la criza generată de Prefect, Consiliul Local a votat trecerea administrării parcărilor către societatea Parking SA, iar programările pentru reînnoirea contractelor au început deja.

Nu am fi ajuns aici dacă Prefectul nu avea ca obiectiv principal creșterea propriului capital politic în loc de grija pentru toți nemțenii.”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.