Victorie importantă a Primăriei Piatra-Neamț în instanță, pentru pietreni dar și pentru toți locuitorii județului Neamț. Instanța de judecată a admis cererea de suspendare a deciziei ADI AQUANEAMT prin care a fost majorat  prețul apei în județul Neamț, informeaza Primaria Piatra Neamt.

Comunicat de presa: Chiar dacă este o primă hotărâre a instanței, care are drept de recurs, conform legislației în vigoare ea este executorie și trebuie pusă în aplicare imediat. Așadar APASERV este obligată să reducă prețul apei, la nivelul anterior deciziei de majorare din luna ianuarie 2020.

,,Primăria Piatra Neamț s-a opus în mod constant în ultimii ani majorării prețului apei și va rămâne consecventă în acest demers. In calitatea mea de primar al acestui oraș mă voi lupta cu toată energia, folosind toate mijloacele permise de lege, pentru ca pietrenii să beneficieze de tarife corecte la apă și canalizare, să nu deconteze populația administrarea ineficientă a companiilor furnizoare de servicii publice din subordinea Consiliului Județean Neamț. Este anormal ca într-un județ în care populația are cele mai mici venituri din țară, prețul apei să fie între primele locuri în clasamentul național“, a declarat primarul Dragoș Chitic.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.