Dupa scandalul iscat in presa pe subiectul blocarii rotilor de catre angajatii Parking, (Vezi AICI si AICI) Primaria Piatra- Neamt face un pas inapoi si intr-o intalnire care a avut loc ieri intre reprezentantii societatii din subordinea insitutiei amintite si primarul Dragos Chitic, s-a convenit ca timp de cel putin o luna, Parking sa suspende activitatea de blocare a rotilor masinilor stationate pe locurile necontractate.
Informatia a fost confirmata de consilierul local Romel Barjoveanu, care a spus ca masura este temporara, pana la gasirea unei variante care sa impace pe toata lumea si in aceasta perioada, se vor aplica doar stickere autocolante pe geamurile masinilor, prin care soferii vor fi informati ca se afla pe un loc de parcare aflat in administrarea Parking.
Tot Barjoveanu a spus ca pregateste pentru sedinta de consiliu local din octombrie, un proiect de hotarare prin care sa fie abrogata hotararea de la finele anului trecut, prin care celor de la Parking li s-a permis sa faca ceea ce noi am numit ”japca”, adica sa blocheze si masinile aflate pe locurile neinchiriate. De asemenea, el a declarat ca-si va continua demersurile pentru desfiintarea societatii Parking.
Din pacate, constatam ca administratia locala din Piatra- Neamt este un pic rupta de realitate si nu reactioneaza in probleme grave decat dupa ce se fac ”valuri” in presa, desi in campaniile electorale cei care ajung in functii publice manifesta o grija incredibila fata cetateni si problemele cu care se confrunta ei.
P.S. Reamintim ca redactia tvmneamt.ro nu sustine demersurile de desfiintare a Parking. Credem ca existenta unei astfel de societati este absolut necesara intr-o lume care se vrea a fi civilizata, doar ca activitatea ei trebuie in asa fel reglementata, incat sa nu fie folosita pe post de instrument de golirea a buzunarelor cetatenilor, in mod nejustificat, care pe alocuri capata aspecte de abuz.

2 COMENTARII

  1. Bine fratilor dar care e solutia?Nu pot sa parchez locurile libere si nu am unde parca.E de risul curcilor!Fa frate ceva si daca trebuie sa platesc sa parchez acolo o ora da-mi posibilitatea sa platesc.Desi noi platim destule taxe impozite .Dar cred ca trebuie sa le umplem buzunarele la niste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.