Primăria Piatra-Neamț: iluminat public modern în tot orașul

Comunicat de presă: Pe străzile Muncii, Pompiliu Clement, I.L. Caragiale, Orhei V2 și Frăsinului, cuprinse în proiectul de extindere a rețelei de iluminat public, s-au finalizat lucrările de extindere. În cadrul aceluiași proiect urmează lucrări pe Bd. Republicii nr. 17, străzile Hangului, Uzinei, George Coșbuc nr. 2-4, Nordului, Unirii nr. 8, Dărmănești K5-K6, Aleea Plaiului nr. 22, Mărăței B5-B6, Progresului 124 și 1 Decembrie 1918.

Corpurile de iluminat deja montate sau care urmează  a fi amplasate dispun de tehnologie LED și sunt integrabile în sistemul de telegestiune, pentru un iluminat modern și eficient din punct de vedere energetic.

Încă de acum doi ani am început să modernizăm rețeaua de iluminat din oraș și până acum am înlocuit aproape 45% din corpurile de iluminat. Mai avem în implementare un proiect cu finanțare guvernamentală prin care montăm 631 de corpuri de iluminat moderne pe 17 străzi din Piatra-Neamț, cu suprailuminare la trecerile de pietoni. Cu fiecare astfel de proiect suntem mai aproape de obiectivul prioritar de a moderniza iluminatul public în tot orașul.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Extinderea rețelei de iluminat planificată pentru anul în curs are ca sursă de finanțare bugetul local și o valoare de 308.136 lei.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.