Actualizare: Administratorii patinoarului au revenit asupra deciziei. Vezi AICI- Gratis oricând la patinoarul de la Turn, pentru elevii eminenți, pentru copii cu dizabilități și pentru copii din centre de plasament

Stirea initiala: Primaria Piatra Neamt anunta mândră tare, ca incepand cu 1 decembrie, pe platoul Curtii Domnesti va fi deschis un patinoar. Dincolo de faptul ce institutia administrativa face reclama unei firme private, pentru ca patinoarul nu este adus de acasa de primarul Carabelea, ci este o afacere privata despre care vom vorbi cu alta ocazie, oamenii primarului de la Comunicare, mai anunta ca elevii cu rezultate foarte bune la invatatura, vor avea acces gratis la patinoar. Facilitatea pentru aceasta categorie de elevi, este prezentata drept cadou din partea primariei, desi nu este decat o strategie de marketing pusa la punct de firma care detine afacerea.

Numai ca pana intra in vacanta (peste vreo 3 saptamani) si dupa ce ies din vacanta in luna ianuarie, elevii din grupul țintă nu vor putea intra gratis la patinoar, decat de luni pana vineri, pana la ora 14. De fapt, in 2 reprize, pana la ora 13:30 (10.00-11.30, 12.00-13.30). Adica exact in intervalul saptamanal si orar in care sunt la cursuri. Deci, vor trebui sa chiuleasca daca vor sa se bucure de pomana privatului, la care îi invita primaria, partenerul de bussines al firmei care va incheia sezonul rece cu un profit insemnat din afacerea cu patinoarul. ”Primăria Piatra-Neamț a pregătit un cadou copiilor care au încheiat școala anul trecut cu media generală peste 9, dar și celor proveniți din centrele de plasament: intrare gratuită în fiecare zi de luni până vineri, până la ora 14.00”, se arata in anuntul oficial al Primariei Piatra Neamt.

In textul publicitar intocmit de primarie pentru firma privata, nu se specifica si daca iubitorii de patinaj vor trebui sa fie vaccinati sau nu, in caz ca vor sa se bucure de ”distractie pe gheata”.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.