Chiar daca in judetul Neamt si mai ales in Piatra Neamt, campania de vaccinare este de departe un megaeșec, Primaria Piatra Neamt insista (in acelasi tipar de comunicare la normă) și anunta intr-un comunicat de presa, ca de De Rusalii sa extins programul la centrele de vaccinare din Piatra-Neamț. Ba mai mult, se pot vaccina si copiii cu varste de peste 12 ani.

Comunicat de presa, Primaria Piatra Neamt: Dacă e liber la vacanță, e liber și la vaccinare.

Luni 21 iunie, în a doua zi de Rusalii, va fi posibilă vaccinarea fără programare la centrul drive-thru de la Shopping City Piatra-Neamț și la centrul mobil de vaccinare de la Curtea Domnească. Ambele centre vor funcționa în intervalul orar  09.00-21.00.

În aceste centre vaccinarea se va face doar pe baza cărții de identitate, iar serurile disponibile sunt Pfizer și Johnson&Johnson. Persoanele peste 18 ani și cele care sunt la prima doză de vaccin pot opta pentru oricare dintre cele două seruri, iar copiii peste 12 ani se pot vaccina doar cu Pfizer, conform recomandărilor medicale de la nivel internațional.

Pentru vaccinarea minorilor este necesară prezența unuia dintre părinți care să își dea consimțământul pentru administrarea serului.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.