Precizări referitoare la lucrările de cuplare a noii magistrale de apă

Comunicat de presă- Primăria Piatra Neamț: Ieri, 11.06.2024, a fost programată lucrarea de cuplare a noii magistrale de apă în zona pârâului Borzoghean. Lucrările au fost finalizate în cursul dimineții.

Pentru această operațiune, Compania Județeană ApaServ este cea care trebuia să se asigure că începând cu ora 08:00 vechea magistrală era golită de apă. La ora 11:00 în cursul zilei de ieri asupra magistralei vechi nu se putea interveni.

Moldocor, societatea care realizează proiectul de înlocuire a magistralei de apă și Compania Județeană ApaServ au avut responsabilitatea de a lua toate măsurile tehnice necesare pentru ca lucrarea de cuplare să se facă într-un timp cât mai scurt, iar utilizatorii să nu fie afectați. Primăria Piatra-Neamț nu poate interveni din punct de vedere tehnic asupra lucrărilor efectuate de cele două societăți pentru a accelera procesul de cuplare a noii magistrale, având în vedere că soluția tehnică de cuplare aparține Moldocor și respectă cerințele impuse de ApaServ.

Conform informațiilor transmise de ApaServ, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 14.06.2024, începând cu ora 12:00.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.