Primăria Piatra-Neamț: s-au afișat clasamentele pentru locuințele ANL

Comunicat de presă: Cetățenii care au depus sau și-au actualizat dosarul în perioada 4-29 septembrie pentru repartizarea unei locuințe ANL pot consulta clasamentele provizorii începând de astăzi.

Criteriile care au stat la baza stabilirii ordinii de prioritate a cererilor sunt cele prevăzute de prevederile legale în vigoare: Legea nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru locuințe, cu modificările și completările ulterioare și Normele metodologice din 27 septembrie 2001 pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe cu modificările și completările ulterioare.

Contestațiile se pot depune la sediul Primăriei Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 6-8, Camera 20, ghișeul 5. Termenul de contestație este de 7 zile, începând cu data de 13 octombrie 2023, ora 8:30, până la data de 20 octombrie 2023, ora 14:00. Termenul de soluționare a contestațiilor este de 15 zile.

Lista cu solicitanții care au îndeplinit criteriile de accesare a unei locuințe, dosarele respinse și cele care nu au fost actualizate în timpul sesiunii pot fi consultate AICI

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.