Doi stâlpi de iluminat public de pe Strada Eroilor din Piatra-Neamț au cedat, căzând pe carosabil și peste două autoturisme. Din fericire nu au existat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Reprezentanți de la serviciile specializate din Primărie au fost prezenți în scurt timp la fața locului pentru a evalua situația în teren, transmite Primaria Piatra Neamt int-un comunicat de presa.

Menționăm faptul că cei doi stâlpi se află în proprietatea Delgaz Grid. Așteptăm organele competente să finalizeze cercetările și să prezinte un raport referitor la cauzele și circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Pentru a preveni apariția unor situații similare pe viitor, Primăria Piatra-Neamț va solicita în scris instituțiilor care au în proprietate stâlpi (Delgaz Grid, SC Luxten, Consiliul Județean Neamț) să facă în cel mai scurt timp verificări privind rezistența, viabilitatea și gradul de uzură al acestora. Punctual se fac astfel de solicitări ori de câte ori serviciul specializat din cadrul Primăriei sau chiar cetățenii sesizează potențiale situații de risc”, se arata in comunicatul Primariei.

Detalii despre incident AICI

Atenție, cad stâlpi! La un pas de tragedie pe str. Eroilor din Piatra Neamț

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.