Gata cu frigul si cu spatiile comerciale improvizate. Pe 22 ianuarie, portile vechiului Bazar al municipiului Piatra Neamt se vor inchide pentru totdeauna. Peste 15.000 de metri patrati raman la dispozitia municipalitatii pana cand li se va gasi o noua destinatie. Potrivit primarului Dragos Chitic, comerciantii au termen limita ca pana pe 22 ianuarie sa-si mute marfa si lucrurile in Bazarul nou, din strada Muncii, si asta numai daca au semnate contracte de inchiriere cu CMI Urban Piatra Neamt.

Dragos Chitic – Primar Piatra Neamt

”Intr-adevar, terenul pe care functiona Bazarul din Piatra Neamt va fi eliberat, iar in momentul de fata ne gandim ce destinatie sa-i dam. Am avut zilele aceastea o discutie de principiu, impreuna cu reprezentantii compartimentelor de specialitate din cadrul Primariei Piatra Neamt. S-a decis ca o persoana sa supervizeze tot ceea ce se intampla in momentul de fata acolo, pana in momentul in care bazarul respectiv va fi eliberat de tot. Dupa eliberarea terenului vom vedea ce se va intampla insa s-a lansat ideea ca cea mai buna destinatie ar fi aceea ca pe respectivul teren sa se construiasca blocuri ANL sau locuinte sociale, bineinteles daca vor fi si fonduri puse la dispozitie pentru asa ceva”

Terenul unde s-au desfasurat activitati comerciale in regim de ”bazar”, are o suprafata de 15.027 metri patrati. Bazarul din cartierul Darmanesti a fost deschis in luna februarie a anului 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.