Primaria orasului Roznov din judetul Neamt, a adoptat astazi o masura inedita pentru sprijinirea seniorilor in perioada de criza coronavirus. Potrivit primarului Ionel Ciubotaru, fiecare angajat al primariei va avea in grija cate un batran pe care-l va sprijini in relatia cu autoritatile locale sau cu medicul de familie, ori îi va procura tot ce este nevoie pentru confortul zilnic: alimente, medicamente, etc.

Ionel Ciubotaru face apel la toti cetatenii din Roznov care vor sa alature acestui efort. ”Am lansat astăzi, în cadrul Comitetului Local de Situații de Urgență, Proiectul “Un angajat, un bătrân”, care prevede că, începând de luni, 30 Martie 2020 fiecare salariat al Primăriei Roznov, va “adopta” o peroană vârstnică aflată în nevoie, pe perioada situației de urgență.
Aceștia vor menține permanent legătura cu persoanele vulnerabile, asigurându-le toate serviciile necesare ( relația cu autoritățile locale și cu medicii de familie, procurarea de alimente, produse de igienă, medicamente, în funcție de nevoile fiecăruia).

Pe această cale invit să ni se alăture în acest proiect orice cetățean al orașului Roznov care dorește să aducă o mângâiere bătrânilor aflați în nevoi! Toți cei interesați pot obține detalii la numărul de telefon 0741079777!”, declarat primarul Ionel Ciubotaru.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.