Primarita de la Dobreni si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea comunei. Vasilica Cretu a castigat primul mandat de primar in 2016, la o diferenta de un singur vot fata de primarul in functie la acea vreme, si conform estimarilor, la scrutinul din acest an nu prea are contracandidat, fiind cotata cu sanse maxime sa castige detasat alegerile. ”În cei patru ani petrecuți impreuna, cred ca am reușit să cunosc toate problemele acestei minunate comune si sa implementez unele proiecte promise precum: schimbarea intregului sistem de iluminat public; modernizarea dspensarului uman;
asfaltarea comunei; gestionarea cu bine a crizei produsa de pandemia COVID 19;

Și nu în ultimul rand , schimbarea atitudinii angajaților primăriei față de solicitările cetățenilor, prin asigurarea transparenței și promptitudinii in a răspunde solicitările dumneavoastră.

Știu ce înseamnă munca și integritatea, am luptat mereu sa ofer omenilor de langa mine incredere și respect, iar asta m-a ajutat sa progresez in viata, pentru ca niciodata nu am amestecat viata profesionala cu cea personala. Acest lucru îmi conferă încredere și experiența necesara ca in viitorul mandat Primaria prin aparatele de specialitate si prin Hotararile Consiliului Local să fie in mod solidar si nemărginit numai in folosul cetățenilor și al comunității .

Propun pentru viitorul mandat unele obiective viabile în opinia mea pentru comunitate:
●încadrarea cu personal calificat a Dispensarului modernizat, pentru a veni in sprijinul cetățenilor in ceea ce priveste asiguraea sănătății ;
●extinderea la nivelul întregii comune a sistemului de canalizare si apă potabilă
racordarea comunei Dobreni la sistemul național de gaze natural pentru populație.

Sunt obiective realizabile care vor spori confortul dumneavoastra, iar Primaria se va înscrie in efortul comun. Putem să facem din comuna Dobreni localitatea de care sa fim mândri. Vă aștept sa veniți alături de mine la următorul scrutin”, este mesajul Vasilicai Cretu pentru electoratul din Dobreni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cati bolnavi COVID 19 au fost in aceasta comuna de pana in 5000 de locuitori cat probabil are, de se spune ca a fost gestionata cu succes situatia? Care asfalt ca nicio comuna din zona n-a mai miscat nimic dupa proiectele cu fonduri europene din 2012-2016? Sistemele de canalizare facute prin fonduri europene nu functioneaza aproape in nicio comuna pentru ca cel mai probabil nu sunt la standarde pentru a fi preluate in adminstrare de companiile judetene din zona de apa/canal iar in cele mai multe (bune) cazuri sunt racordate doar primaria si scoala casele avand fose sau wc in fundul curtii. Schimbare iluminat public inseamna montare becuri cu LED pe arterele principale? N-am auzit ca nicio comuna din zona Piatra Neamt sa aiba macar un ecograf / ekg asa ca modernizare inseamna curatenie glet, var, gresie, geamuri si acoperis? Cati amarati au bani la tara sa plateasca o factura de gaz iarna la o casa? Cei care au banii de platit o factura la gaz au deja centrale pe lemne, automatizate pe peleti sau pompe de caldura. Aceleasi mesaje ca o sa fie mai bine de zeci de ani. Suntem in Europa doar pe hartie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.