Primarita de la Poiana Teiului, Ana Ancuta, a fost pusa in carantina de DSP Neamt, timp de cel putin 14 zile, alaturi de alti 8 angajati. Alti 7 angajati depistati pozitiv, sunt internati in spital. In total, in Primaria Poiana Teiului sunt 20 de angajati, dintre care 16, cu tot cu primar, nu-si vor putea desfasura activitatea in cadrul institutiei, deci cel putin pentru o perioada, aceasta ca fi inchisa. Printre cei 4 angajati care au scapat de carantina, este si secretara comunei. ”În cadrul unei primării din județul Neamț a fost depistat, în data de 27.08.2020 un focar covid-19. În total sunt infectați 7 salariați. Cele 7 persoane au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt. Până în prezent, a fost instituită măsura carantinării la o adresa declarata de ei pentru alți 9 angajati. Unitatea a fost închisă și a fost efectuată dezinfectia generala”, anuntat DSP Neamt in urma cu scurt timp.

Se confirma astfel, informatiile prezentate astazi de tvmneamt.ro, in articolul Covid 19- Se complică lucrurile la Poiana Teiului. Primăria ar putea fi închisă

Prefectura Neamt nu a comunicat pana la aceasta ora ce se va intampla cu activitatea administrativa în comuna. Incercarile noastre repetate pe tot parcursul zilei de astazi de a contacta telefonic reprezentanti ai institutiei, au fost sortite esecului, acestia fiind probabil ocupati cu programul pentru weekend.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.