Alexandrina Raclariu, primarita Pro Romania de la Cracaoani, a intrat oficial pe mana ANI (Agentia Nationala de Integritate), fiind acuzata de conflict de interese, dupa ce si-a pus fiul in functia de administrator public (city manager) al comunei. Aceasta urmeaza sa fie cercetat penal si cel mai probabil, trimisa in judecata. ”În perioada exercitării mandatului de primar, a semnat Dispoziția privind numirea fiului acesteia în funcția de administrator public al comunei, pe o perioadă de 3 ani (05 ianuarie 2021 – 05 ianuarie 2024), precum și contractul de management aferent.
Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019”, se arata intr-un comunicat ANI.
Alexandrina Raclariu este la primul mandat de primar castigat cu mare noroc, iar situatia demna de scenariu de piesa de teatru a la Caragiale, a fost dezvaluita in luna martie de Mesagerul de Neamt. Intreaga poveste AICI Conflict de interese la Crăcăoani. Primarul și-a angajat băiatul city-manager
Ionut CORFU (sursa foto: Mesagerul de Neamt)
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.