Primarul Andrei Carabelea anunță că s-a îndreptat în instanță împotriva celor care au pus la cale știrea falsă despre un pretins furt de apă de pe proprietatea pe care acesta locuiește. Astfel, primarul ar fi depus deja cerere de acțiune în instanță (în civil) împotriva Apaserv (companie controlată de PSD), împotriva fostului viceprimar Alin Lehăduș și împotriva site-ului ziarpiatraneamt.ro (site de propagandă PSD), dar și a administratorului acestuia. Pe site-ul amintit a fost preluată (fără să fie verificată) postarea lui Lehăduș, dovedită în cele din urmă a fi una mincinoasă.

Totodată, Andrei Carabelea ar fi făcut și plângere penală pe numele Apaserv și a fostului viceprimar Lehăduș, pentru posibila comitere a infracțiunilor de fals, uz de fals, instigare la fals și uz de fals, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu. ”Cred într-o competiție corectă și nu tolerez derapajele, așa că i-am acționat în instanță pe cei care se fac responsabili de fabricarea și propagarea informațiilor mincinoase legate de branșamentul de apă de la locuința mea.

Acționez întotdeauna cu bună-credință, cum am făcut-o și în acest caz, care din păcate s-a dovedit a fi un produs al celor care ar face orice să-și mențină funcțiile și privilegiile.
Se apropie o campanie în care e foarte probabil să mai vedem astfel de minciuni și dezinformări, atacuri la persoană și la familie. Toate acestea vin din partea unor indivizi fără realizări, proiecte și viziuni pe termen mediu și lung.
Vreau să fie cât se poate de clar: nu voi tolera astfel de mizerii! Nu vor reuși să mă intimideze sub nicio formă! Din contră, mă vor îndârji! Iar ei vor răspunde, până la ultimul, în fața instanței de judecată, prima dată! Dar și a lui Dumnezeu!
Sunt convins că pietrenii ştiu să discearnă între adevăr şi minciună, între realizări şi promisiuni deşarte! Ei vor alege înţelept, când va fi momentul!
Aşa să ne ajute Dumnezeu pe toţi!”, scrie pe facebook primarul Andrei Carabelea, atașând la postare imaginea de mai jos.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.