Primarul Andrei Carabela reactioneaza public după ce CJ Neamt (presedinte Ionel Arsene-PSD) a alocat pentru Piatra Neamt doar 200.000 de lei din cota de 6% din impozitul pe venit, in timp ce comune cu primari PSD, cum ar fi Pastraveni sau Bodesti, au primit de 3 sau chiar de aproape 4 ori mai multi bani.

Carabelea crede ca PSD a pedepsit administratia locala din Piatra Neamt, pentru că nu a luat parte la faradelegile social democratilor si îi indeamna pe pietreni sa nu uite aceasta bataie de joc la adresa intregului oras: ”Am încercat toate opțiunile posibile în acești doi ani să construiesc un climat de colaborare pentru interesul public și dezvoltarea comunității cu toate instituțiile și organizațiile din județ.

Cu toate am reușit, mai puțin cu cele controlate de PSD.

Ei nu țin cont de nevoile noastre, de proiectele pe care le avem în derulare și de nevoia de finanțare a acestora. Au împărțit banii de la Consiliul Județean după bunul plac, iar aproape 85% din suma totală a ajuns la localitățile conduse de primari PSD, deși numărul de locuitori din aceste localități reprezintă doar 38,65% din populația totală a județului Neamț.

Orașul nostru a primit 200 de mii de lei. Este o bătaie de joc. Imaginați-vă că o comună cu doar 3000 de locuitori a primit de trei ori mai mult decât Piatra-Neamț. Nu pentru proiecte nemaipomenite. Nu pentru o viziune măreață. Nu pentru nevoile oamenilor. Ci pentru că primarul e de la PSD.

Ne-au pedepsit pentru că nu suntem ca ei. Pentru că nu răspundem la comenzile lor și pentru că nu suntem părtași la fărădelegile lor.

Acești oameni, care confundă bugetul Consiliului Județean Neamț cu propriul portofel, se comportă ca niște stăpâni și ca niște vătafi.

Vă rog să nu uitați această bătaie de joc a PSD la adresa noastră!”, transmite primarul Andrei Carabelea.

Vezi si

La CJ Neamț se împart din nou banii pe culori politice

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.