Primarul Andrei Carabelea se află într-o vizita la Roanne- Franța, despre care a povestit sâmbătă pe contul lui de facebook. Până astazi, de la Primaria Piatra Neamt nu s-a transmis nimic oficial pe acest subiect.

Carabelea a participat la inaugurarea unui sens giratoriu al oraselor infratite cu Roanne, printre care se numara si orasul Piatra Neamt.

În aceste zile sunt într-o delegație oficială la Roanne, orașul din Franța de care ne leagă o prietenie de 30 de ani. Sărbătorim trei decenii de înfrățire, care s-au concretizat în multe acțiuni de colaborare și întrajutorare. Pe lângă schimburi culturale și educative între licee dintre cele orașe, am colaborat și în momente mai dificile. Ultima acțiune în acest sens a fost legată de ajutorarea refugiaților ucraineni din Piatra-Neamț.
Le mulțumesc domnului primar al orașului Roanne, Yves Nicolin, doamnei Adina Lupu Bratiloveanu, consilier municipal și întregii echipe de la Roanne pentru ospitalitatea, energia, căldura și prietenia lor!
Astăzi am participat la inaugurarea sensului giratoriu orașelor înfrățite cu Roanne și am reînnoit jurământul de înfrățire dintre Piatra-Neamț și Roanne – o celebrare a relației de 30 de ani și o promisiune pentru o colaborare la fel de puternică. Alături de ceilalți primari ai orașelor înfrățite cu Roanne am regăsit aici o familie mare, deschisă și am pus bazele pentru o colaborare cu mai multe administrații din Europa”, scrie primarul Carabelea pe facebook.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.