Primarul Andrei Carabelea va participa la „Gen-Next Democracy Programme” în India, în perioada 5 – 14 septembrie

Comunicat de presa Primaria Piatra Neamt: La invitația Excelenței Sale, domnul Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România, primarul Andrei Carabelea va participa în perioada 5 – 14 septembrie la evenimentul organizat de Consiliul Indian pentru Relații Culturale (ICCR) și Gen Next Democracy Network, în New Delhi, India.

Programul Gen-Next Democracy își propune să aducă împreună lideri și reprezentanți ai instituțiilor statului din 75 de țări democratice, în vederea cunoașterii îndeaproape a dezvoltării economice, politice și culturale a Indiei din ultimele decenii și interacțiunii cu instituții și persoane care sunt direct implicate în proiectele actuale de dezvoltare a țării.

Țările participante la această ediție a programului sunt Austria, Costa Rica, Grecia, Coreea de Sud, România și Australia, iar vizita va include mai multe sesiuni și conferințe despre parcursul democratic de până acum al Indiei, cultura și civilizația indiană, dar și aniversarea a 75 de ani de independență a Indiei.

Mă onorează invitația adresată de Excelența Sa, Ambasadorul Indiei în România, domnul Rahul Shrivastava, pe care l-am avut oaspete anul trecut la Piatra-Neamț. În contextul unei lumi aflată într-o dinamică extraordinară, relațiile diplomatice excelente pe care le avem cu India se concretizează și prin astfel de evenimente și mă bucur că voi avea ocazia de a participa la un program care reunește invitați din mai multe țări. India este a cincea mare putere economică a lumii, cu un potențial demografic și tehnologic uriaș. Sunt convins că această vizită va avea ca rezultat relații și mai strânse, oportunități pentru ambele părți, proiecte comune și un schimb de bune practici din care comunitatea noastră va avea de câștigat.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Toate costurile prilejuite de vizita primarului Andrei Carabelea în India vor fi suportate de Consiliul Indian pentru Relații Culturale (ICCR).

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.