STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE !

Update1: Declaratie Aurelia Simionica viceprimar al Municipiului Piatra Neamt:

“Proiectul de hotarare s-a initiat in urma mai multor discutii in cadrul consiliului local Piatra Neamt si s-a luat aceasta decizie de catre fortele politice majoritare mergand pe idea ca in conditiile in care nu se vor organiza alegeri anticipate aceasta ar fi cea mai buna solutie, avand in vedere din perspectiva respectivelor forte experienta mea ca viceprimar de 2 ani incoace . Dorim sa mergem in continuare pe principiul lucrului in echipa si sa facem tot cea ce este ma bine, mai bun pentru mun. Piatra Neamt . Eu sper ca aceasta initiativa sa se concretizeze intr-o hotarare de consiliu in sedinta de joi 30 Aprilie .” A declarat viceprimarul de Piatra Neamt, Aurelia Simionica .  

Surse din Consiliul Local Piatra Neamt spun ca in cadrul sedintei oridinare a Consiliului Local Piatra Neamt ce va avea loc in data de 30 Aprilie, primarul interimar Dragos Chitic va fi inlocuit cu actualul viceprimar Aurelia Simionica .

Conform acelorasi surse se pare ca initiativa rocadei intre Dragos Chitic si Aurelia Simionica apartine unui numar de 8 consilieri locali, majoritari .

Mai mult decat atat, se pare ca Dragos Chitic va ramane un simplu consilier local pentru ca aceeasi consileri locali au mai initiat un proiect de hotarare care prevede inlocuirea lui Dragos Chitic si din functia de viceprimar cu actualul consilier local independent Ana Monda .

Nu se stie exact ce sa va intampla cu actualul viceprimar Vasile Popescu .

Dragos Chitic consilier local si viceprimal al Mun. Piatra Neamt a fost desemnat primar interimar al Mun. Piatra Neamt prin votul consilierilor locali dupa ce ex primarul Gheorghe Stefan a fost arestat preventiv .

Prin acelasi vot al consilierilor locali si tot conform legii, in locul lui Chitic in functia de viceprimar a fost delegat consilierul local Vasile Popescu de la PNL .

Viceprimarul Aurelia Simionica, si-a pastrat functia de viceprimar prin votul colegilor in urma cu 2 ani .

Dragos Chitic a fost viceprimar al mun. Piatra Neamt in mandatul 2008-2012, dupa care a fost reales consilier local pe listele Partidului Democrat Liberal la alegerile locale din 2012 .  Acesta a fost reales in functia de viceprimar dupa plecarea din functie a consilierului PPDD-ist Adrian Grigoras in vara anului 2014 .

Aurelia Simionica a fost aleasa consilier local la alegerile locale din 2012 pe listele PSD si a fost aleasa de catre colegii consilieri in functia de viceprimar al orasului Piatra Neamt dupa scandalul dintre ex primarul Gheorghe Stefan si fostul viceprimar Monica Anton .

Vom reveni cu amanunte !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.