Primarul Dragoș Chitic împreună cu viceprimarul Bogdan Gavrilescu și echipa PMP pentru Piatra Neamț de 10+ și-au depus candidaturile

Echipa PMP Piatra Neamț a depus, duminică, 16 august, la BEM lista candidaţilor care vor face în următorii patru ani din Piatra Neamţ un oraş de 10+. Alături de primarul Dragoş Chitic, membrii echipei PMP au intrat în lupta electorală cu un singur scop: să facă administraţie pentru pietreni şi să finalizeze procesul prin care Piatra Neamţ va deveni un un oraş în care cetăţenii să fie parteneri în luarea deciziilor. Un oraş european, aflat în top la atragerea fondurilor europene. „Suntem alături de candidatul nostru pentru Primăria Piatra Neamţ, domnul primar Dragoş Chitic. Este singura persoană care are experiența administrativă şi maturitatea politică necesare pentru a face din Piatra Neamţ o localitate în care pietrenii să simtă cu adevărat că trăiesc într-un oraş european. Propunem o listă de consilieri locali în care experienţa, seriozitatea şi, mai ales corectitudinea, sunt pe primul loc. Vă doriţi cu adevărat să trăiţi într-un oraş european? Vă doriţi ca Piatra Neamţ să fie cu adevărat Perla Moldovei? Vă doriţi să continue dezvoltarea oraşului, să fie finalizate proiectele europene începute şi să continuăm să atragem fonduri nerambursabile? Dacă răspunsul este DA, vă aşteptăm alături de familia PMP Piatra Neamţ”, a declarat Cristian Sauciuc, preşedintele PMP Piatra Neamţ.

Echipa PMP vă propune un alt fel de politică. Una în care cetăţeanul, omul simplu, este cel care ia deciziile, nu politicienii. Înainte de a fi politicieni sau a deține o funcție în administrația locală, suntem cetăţeni ai orașului. Noi nu cerem voturi, noi cerem ca fiecare dintre dumneavoastră să fie partenerul nostru. Avem proiecte, ştim cum să facem din Piatra Neamţ un oraş de 10+, dar avem nevoie să fiţi alături de noi pentru ca aceste proiecte să devină realitate. Astăzi propunem echipa care poate face din Piatra Neamţ oraşul în care veţi trăi cu plăcere, cu satisfacţie. Oraşul pe care l-aţi dorit mereu, oraşul pe care am început să-l construim împreună, pe care trebuie să continuăm să-l dezvoltam tot împreuna. Dragoş Chitic, alături de care am făcut din Piatra Neamţ un oraş aproape de nota zece, e singurul care ne oferă garanţia că vom ajunge, în următorii patru ani, un oraş de 10+”, a declarat Bogdan Gavrilescu, viceprimarul oraşului Piatra Neamţ şi candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ.

Aşa cum am mai afirmat, am decis să intru în cursa electorală pentru că nu vreau şi nu pot să abandonez orasul meu de suflet Piatra Neamţ si pe pietreni, să-i las la mâna politicienilor care nu-şi urmăresc decât propriile interese. Vreau să continui alături de pietrenii cu care am colaborat în ultimii ani, alături de care am făcut din Piatra Neamţ un oraş aflat în fruntea clasamentului la atragerea de fonduri europene. Nu pot lăsa Piatra Neamţ pe mâna unui primar nepriceput sau preocupat doar de politică, pe mâna vreunui primar pentru care partidul e mai important decât cetăţeanul.Avem de pus în practică cu succes, pe lângă alte proiecte locale, cele 24 de proiecte europene semnate deja, însumând 52 de milioane de euro. Am ales mereu şi voi alege întotdeauna pietrenii, viitorul lor în bunăstare. Am găsit la PMP echipa care îmi împărtăşeşte aceste aspiraţii şi vă aştept alături de această echipă. Am fost permanent în dialog cu dumneavoastră, cetațenii comunității pe care o conduc de șase ani, v-am ascultat pe fiecare și m-am străduit să vă rezolv problemele.Vă rog acum să fiți alături de mine, să-mi dați șansa de a pune în practică proiectele pentru orașul nostru. Continuăm împreună alături de singura echipă care vă poate oferi garanţia că Piatra Neamţ va deveni un oraş de 10+, in care fiecare cetățean să se simtă confortabil și respectat”, a declarat Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru un nou mandat de primar la Primăria Piatra Neamţ.

Luni 17 august PMP va depune candidaturile pentru Consiliul Județean Neamț avându-l candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamt pe Bogdan Gavrilescu, viceprimar în funcție și președintele PMP Neamț.

Depunere candidaturi PMP Piatra Neamț 16.08.2020

Publicată de Turn TV pe Duminică, 16 august 2020

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.