Primarul comunei Borca, Ovidiu Nita nu mai demisioneaza. El “a fost razgandit” de Constantin Iacoban si de prefectul Vlad Angheluta.

Luni, 10.10.2015, primarul de la Borca, s-a aratat hotarat sa-si dea demisia, declarandu-ne ca nu exista cale de revenire asupra deciziei. Se pare, insa, ca doi oameni au reusit “sa-l razgandeasca”, acestia fiind Constantin Iacoban, presedintele Consiliului Judetean Neamt si Vlad Angheluta, prefectul judetului Neamt. Primul a mers la Borca si a discutat cu primarul chiar in ziua in care acesta si-a anuntat demisia, iar al doilea a avut o intrevedere cu primarul, ieri, la Piatra- Neamt.

“Presedintele Iacoban a venit luni la Borca, iar ieri, m-am intalnit cu prefectul Angheluta. In urma discutiilor cu cei doi, am revenit asupra deciziei si am ajuns la concluzia ca nu are rost sa demisionez acum, cu sase luni inainte de alegeri. Astept sa-mi termin mandatul, apoi o sa vad ce o sa fac. De astazi intru in concediu de odihna, doua saptamani. Nu plec nicaieri. Stau acasa cu familia, o  sa fac treburi gospodaresti si o sa-mi pun ordine in ganduri. In peste trei ani, de cand sunt primar, nu am avut nici macar o zi de concediu. Tot timpul meu, l-am dedicat primariei. Cred ca ar fi cazul sa ma mai gandesc si la mine”, ne-a declarat astazi, Ovidiu Nita.

Inca de acum un an, primarul comunei Borca, spunea ca nu va mai candida pentru un nou mandat si se arata nemultumit de faptul ca primarii de comune nu sunt ascultati, indrumati si ajutati de la centru, fiind lasati sa se descurce cum pot, in fata problemelor din administratie. Se pare insa, ca i-a ajuns cutitul la os, cum se spune, mai devreme decat ar fi crezut chiar si el.

Fiind stiut ca un om care nu sta prea mult pe ganduri cand are nemultumiri, probabil ca unii spera din toata inima ca primarului sa-i priasca repausul de doua saptamani si sa revina la primarie cu ganduri mai bune.

Ionut Corfu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.