Primarul comunei Borca este astazi (8 septembrie 2018) socru mic pentru a doua oara. Alexandra (foto jos impreuna cu tatal ei), fiica mai mica a lui Ovidiu Nita si-a pus astazi pirostriile, dupa ce sora ei mai mare a facut-o deja in urma cu mai bine de 4 ani.

Tanarul cu care Alexandra si-a unit destinele este padurar la Ocolul Silvic Borca, ceea ce inseamna ca fiica primarului va ramane tot in apropierea parintilor sai. Numarul nasilor celor doi miri este unul record. Nu mai putin de 45 de perechi au fost nasi astazi pentru Alexandra si Andrei Pastinaru pentru ca in zona respectiva exista un obicei, potrivita caruia, pe langa nasii alesi de miri, oricine asista la cununia religioasa se poate declara naș, la modul mai mult simbolic, nasii principali ramanand cei alesi de catre tinerii insuratei.

Petrecerea care va marca fericitul eveniment din viata fiicei primarului Ovidiu Nita va avea loc incepand cu ora 20, la Brosteni, judetul Suceava (localitate invecinata cu comuna Borca), intr-un loc special amenajat pentru ca si numarul invitatilor este unul destul de mare, peste 800 de persoane fiind asteptate sa participe la nunta.

Evident, printre invitati se regasesc si numerosi oameni politici, inclusiv parlamentari, de la mai multe partide politice, pentru ca socrul cel mic este extrem de curtat, mai ales ca apartenenta lui politica este destul de oscilanta de mai multi ani. In orice caz, datorita notorietatii de care Ovidiu Nita se bucura cel putin pe Valea Muntelui, suntem siguri ca pe langa inivitati, vor mai fi si multi altii care le vor ura tinerilor din toata inima, Casa de piatra!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nu este primul au mai fost nunti cu mult mai multe perechi de nași mari sau mici , cunosc personal Nunti la care au fost 50-70-70 perechi de nași . Așa că nu este ceva oau. 😉 Casa de piatra, sănătate și fericire.

  2. Omeni deosebiți, o familie de frunte, iar socrul mic este un primar cum rar întâlnești. Casă de piatră, mirilor, iar domnului primar respect și prețuire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.