Mihai Gontaru, primarul comunei Gîrcina, simpatizează și cu PSD, drept dovadă, apare într-o poză alături de Daniel Harpa, imagine transmisă de PSD Neamț într-un comunicat de presă.

Pe 19 aprilie, adică în urmă cu doar 7 luni, Mihai Gontaru simpatiza și cu PNL, afișându-se alături de George Lazăr, într-o conferință de presă la sediul partidului. Primarul de la Gîrcina a candidat în 2020 sub sigla PMP. Atunci, principalul său contracandidat, a fost din partea PSD.

În comunicatul de presă transmis în această seară de PSD Neamț, se mai anunță și că doi consilieri județeni PNL simpatizează cu PSD. Deși anunțul s-ar vrea a fi o lovitură de imagine, de fapt, nu e nicio noutate, pentru că cei doi consilieri (Daniel Vasiliu și Florin Hopșa) sunt cu trandafirii în suflet de ani de zile, încă de pe vremea lui Arsene, de aceea au și fost excluși din rândurile liberalilor nemțeni, măsură pe care ambii au constestat-o.

Later edit: La scurt timp după anunț, cei 3 simpatizanți au început să fie contestați în partid. Primarul PSD de la Săvinești, Daniel Horciu, întreabă chiar pe pagina PSD Neamț, ”care este căștigul partidului”. Oare reușește actuala conducere a PSD Neamț, să declanșeze încă un scandal în interiorul partidului?

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.