Cu cateva ore inainte de incheierea oficiala a campaniei electorale si de deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile prezidentiale, primarul de la Roznov are un mesaj venit la ceas de seara: ‘‘Votez Mircea Diaconu, UnOM ca tine, ca mine, ca noi! Pozitia10 pe buletinul de vot!”, spune Ionel Ciubotaru, pe contul lui de facebook.

Chiar daca in acte inca figureaza ca primar PSD, Ionel Ciubotaru este trecut cu arme si bagaje la Pro Romania, partid care îl sustine in cursa pentru Cotroceni pe actorul Mircea Diaconu.

Pe 2 noiembrie Ionel Ciubotaru a fost prezent alaturi de Liviu Harbuz (coordonator Pro Romania Neamt) si la intalnirea lui Mircea Diaconu cu alegatorii in Piatra- Neamt, unde a tinut neaparat sa faca o poza cu acesta, in semn de sustinere a candidaturii actorului la presedintia Romaniei (foto jos- sursa: vestea.net)

Mircea Diaconu este intr-adevar Un OM (n.n. Alianta care îl sprijina pe Mircea Diaconu, se numeste ”UN OM”), dar nu orice om, ci unul de nota 10, asa cum l-am simtit si eu astazi. Poate nu este deloc intamplator ca pe buletinul de vot sa fie la pozitia 10. Asa ca sper din toata inima ca dupa 10 noiembrie, noi, romanii, sa-l avem presedinte pe Mircea Diaconu”, declara Ionel Ciubotaru pe 2 noiembrie, dupa intalnirea cu candidatul pe care-l sustin 7 centrale sindicale, Pro Romania si ALDE.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.