Actualizare:

Primarul de la Tarcău, mesaj din arest: ”Sunt nevinovat. Este o înscenare a fostului primar PSD”

Știrea inițială: Dănuț Manole Fîrțală, primarul comunei Tarcău a fost reținut ieri noapte, după descinderile anchetatorilor la primăria din comună. Odată cu primarul, a fost reținut și un angajat al primăriei.

Conform unor surse tvmneamt.ro, primarului i se impută fapte de corupție, însă nu ar fi avut loc niciun flagrant. Una dintre fapte ar fi o mită de 600 de lei.

„În urma probelor administrate în cauză s-a dispus reținerea a doi funcționari din cadrul Primăriei Tarcău pentru mai multe fapte de corupție. S-a reținut faptul că pe parcursul anului 2023 cei doi ar fi pretins sume de bani de la administratorul unei societăți comerciale pentru a-și îndeplini atribuțiunile de serviciu la derularea unui contract de prestări servicii cu Primăria Tarcău”, a declarat pentru Mesagerul de Neamț, procurorul Anca Apostol, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

În urma perchezițiilor care au avut loc la Primăria Tarcău și la trei persoane fizice au fost ridicate înscrisuri, sume de bani și calculatoare, mai notează sursa citată.

Dănuț Manole Fîrțală este candidat pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Tarcău.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.