4 primari din Neamț au fost eliberați din funcție de prefectul George Lazăr, dupa ce s-au înscris în alt partid decât cel pentru care au fost aleși în 2016.

Deocamdata au fost semnate ordinele de eliberare doar acolo unde au fost semnalate oficial cazurile: Roznov, Timișești, Alexandru cel Bun și Bahna.

Prefectura Neamt a trimis adrese la toate primăriile din județ unde au fost semnalate cazuri de primari care candideaza pentru alt partid decat cel cu care si-au castigat mandatele, însă deocamdata nu au venit răspunsurile. Cand vor veni raspunsurile oficiale, va urma cu siguranta un nou val de eliberări din funcție a unor primari care în 2016 au fost aleși din partea unui partid iar acum candidează din partea altui partid.

Printre cei care urmeaza sa fie demisi, este si primarul Dragos Chitic sau primarul de la Stefan cel Mare. Potrivit unor surse tvmneamt.ro, la Prefectura au ajuns doua sesizari prin care se solicita demiterea lui Dragos Chitic, una dintre ele, fiind formulata de candidatul Pro Romania, Liviu Harbuz. Dragos Chitic a castigat primaria sub sigla PNL, iar acum candideaza din partea PMP.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.