Primarul in functie al comunei Stefan cel Mare din judetul Neamt, pare sa fi dat in mintea copiilor sau pare cel putin ca are nevoie de ajutorul unui pedagog de la o scoala ajutatoare.

Sorin Ouatu, caci despre el este vorba, s-a filmat astazi, 24 august, in fata primariei din comuna, ud până la piele, strigand in gura mare ”Ce bine ca plouăăăă! Uraaaa!”. Filmarea a fost facuta live pe facebook, iar angajatii primariei, cetatenii care erau la acea ora in institutie, dar si trecatorii, au ramas cu gura cascata, nevenindu-le sa creada ca omul cu comportament cel putin infantil, penibil si jenant in acelasi timp, este chiar cel care conduce ditamai comuna cu peste 3.000 de locuitori.

Suntem in comuna cel mare si vom avea apa. In fantana (sic!), in conducte…”, ”Ce bine e cand ploua in comuna Stefan cel Mare si e toata comuna fericita!”, ”Vom avea apa in comuna Stefan ce Mareee!”, ”Sa ploaie (sic!) sapte zile si sapte nopti…” sau ”Vă salutam de aici din comuna Stefan cel Mare, suntem fericiti ca plouăăăăăă!

Sunt cateva din replicile de gâgă strigate de primarul Ouatu in gura mare, in timp ce se invarte cu telefonul in mana prin toata curtea primariei, sub privirile stupefiate ale martorilor care se intrebau daca nu cumva primarul are nevoie de asistenta medicala de specialitate.

Cârcotasii au si o explicatie pentru ”iesirea” de astazi a lui Sorin Ouatu. Acestia spun ca primarul tocmai vazuse un sondaj in care contracandidatul lui (viceprimarul Lucian Stan- PSD) era cotat ca favorit in optiunile electoratului din comuna, pentru alegerile de pe 27 septembrie.

Sorin Ouatu este la al 3-lea mandat de primar si candideaza pentru al 4-lea, dupa ce a trecut de la PSD la PNL, insa sansele sa-l obtina tind spre ZERO, ceea ce ar putea explica si astfel de derapaje.

Mai jos, un fragment din live-ul primarului in functie, de la Stefan cel Mare:

Primarul din Ștefan cel Mare a dat în mintea copiilor. Live pe facebook, ud până la piele: ''Ce bine ca plouăăăă! Uraaa!''. Mai multe detalii, AICI

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 24 august 2020

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Baronul local…ouatu sorin …lasă-ne faci comunitatea de râs. Mergi la un doctor….ai mari probleme medicale!
    Apel la comunitatea local Ștefan cel Mare, Neamț….prin vot trimiteți-l acasă. Să facem o schimbare la nivel de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.