Daniel Harpa, primarul orasului Targu Neamt, a anuntat in urma cu scurt timp, ca piata din oras nu se va inchide. La nivelul primariei au fost identificate solutii care se vor aplica incepand de maine, astfel incat piata va functiona in continuare.
Iata anuntul primarului Daniel Harpa: ”Piața din Târgu-Neamț nu se închide! Am reușit să găsim o soluție de mijloc, care să fie acceptată de toate autoritățile.
1. HALA AGROALIMENTARĂ – este prevăzută cu standuri individuale de vânzare; aici, se vor institui măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – se va organiza circuitul clienților – INTRARE- IESIRE – având în vedere faptul că amplasamentul ne permite să realizăm și acest circuit. Se va continua luarea măsurilor obligatorii pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – purtarea măștii de protectie, distantarea, măsuri de dezinfecție și aerisire periodică a spațiului comercial.
2. HALA LEGUME-FRUCTE – se vor rabata geamurile de pe peretele principal pentru a permite aerisirea halei; accesul clienților se va realiza pe ușile principale, iar ieșirea pe ușile laterale; totodată se vor lărgi spațiile dintre tonete – pentru a exista distanțarea optimă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
3. SPATIILE DE COMERCIALIZARE PRODUSE INDUSTRIALE, TEXTILE SI UZ CASNIC – vânzarea se va realiza doar din modulele existente cu respectarea prevederilor HG 935/2020;
4. Pentru producătorii de lactate vom amenaja spații speciale în aer liber, pe spațiile pietonale din exteriorul Halei AGROALIMENTARE, cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare de comercializare a acestor produse. Voi continua să sprijin mediul de afaceri din orașul nostru!”, spune Daniel Harpa, primarul de Targu Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.