Primarul PMP de la Gîrcina, Mihai Gontaru și primarul USR de la Tazlău, au trecut la PNL. Cei doi edili au fost prezentați astăzi într-o conferință de presă susținută de președintele PNL Neamț, George Lazăr. Acesta a spus că ambii primari sunt coordonatori speciali ai organizațiilor PNL din comunele pe care le administrează. Titulatura este deocamdată o improvizație, din cauză că până anul viitor, niciunul dintre cei doi primari nu poate fi membru PNL cu acte în regulă, pentru că și-ar pierde mandatul. ”Venirea alături de PNL a colegilor primari, arată Partidul Național Liberal este singurul partid important de dreapta din județul Neamț și sigur, din România, iar valorile pe care PNL le are, sunt valori împărtășite de toți colegii, sunt valori la care au aderat cei doi colegi primari și urmează și alți colegi primari din Neamț, să vină spre Partidul Național Liberal”, a declarat George Lazăr.

Comunitățile au nevoie de dezvoltare. Din păcate, tot ce am reușit până acum să fac (n.red. în comuna Gîrcina), am reușit pe cont propriu. Sper, cu ajutorul PNL și al domnului președinte, să avem un sprijin în realizarea proiectelor importante pe infrastructură pe care le avem în perioada următoare și aici mă refer la drumuri, la apă și canalizare, la creșă, la gaz. Aștept ca PNL să ne sprijine pentru realizarea acestor proiecte”, a punctat și primarul de Gîrcina, Mihai Gontaru.

George Lazăr a mai precizat că în ultima vreme, peste 300 de noi membri s-au înscris în PNL Neamț, iar in perioada următoare își vor anunța înscrierea numeroși alti oameni din Neamț, cu performanțe în diverse domenii, ca afacerile sau administrația publică.

Recent, un fost subprefect USR a trecut la PNL cu tot cu tot cu o parte din organizația de la Piatra Neamț. Și o mare parte din organizația AUR Piatra Neamț a trecut la PNL.

Declarațiile complete din conferința PNL de astăzi:

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.