Prefectul George Lazar da de pamant cu primarul PSD al orasului Bicaz:”Un puturos si un dezinteresat”, spune prefectul despre Nicolae Sălăgean, dupa ce acesta ar fi solicitat inceperea anului scolar la liceul din localitate sub scenariu roșu, desi scolile din Bicaz nu sunt nici macar in scenariu galben. ”Deși nu avem localită pe scenariul rosu avem totuși un caz special, nemaintâlnit, unde primarul în funcție a solicitat deschiderea școlii pe scenariul roșu doar pentru că este un puturos și un dezinteresat. Așa ceva este greu de acceptat din partea unui primar care a avut la dispoziție o vara întreagă, să nu mai adunăm și lunile în care nu a avut copiii la școală, pentru a termina lucrările de reabilitare a liceului.

            Vorbesc despre primarul Nicolae Sălăgean, al orașului Bicaz, care îndrăznește să propună deschiderea licelui pe scenariul roșu, în condițiile în care în comunitatea dumnealui școlile nu sunt nici macar pe scenariul galben. Deci, păstorește o comunitate unde școala poate funcționa normal, dumnealui vine și propune deschiderea pe scenariul roșu pentru că a fost, repet, un pututos și un dezinteresat față de bine copiilor în tergiversarea lucrărilor de reabilitare a școlii”, a declarat prefectul George Lazar dupa sedinta CJSU de seara trecuta, in care s-a stabilit ca in scolile din Neamt, anul scolar incepe sub scenariu galben sau verde.

De tirul prefectului nu a scapat nici primarul de la Podoleni, care ar fi cerut scenariu rosu pentru gradinita din localitate, pentru ca nu sunt finalizate lucarile de reabilitare. ”O situație similara este și în comuna Podoleni, primarul Croitoriu Cristian, a propus ca o grădiniță să înceapă pe scenariul roșu, motivat de  nefinalizarea lucrărilor de reabilitare. Acești primari sunt o rușine pentru comunitățile pe care le reprezintă!

            În final, doresc un an școlar unde copiii să se întoarcă la cursuri în condiții de siguranță, și bineînțeles fără incidente de natură sanitară pe parcursul anului!”, a mai declarat George Lazar.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.