Ieri a fost prima zi a participării Consiliului Județean Neamț, la Târgu de Turism al României. După cum era de așteptat și după cum tvmneam.ro a anticipat, pe pagina de facebook a instituției, au apărut deja și primele rezultate: un videoclip cu Dragoș Chitic, vicepreședintele PMP de orientare PSD, al CJ Neamț.

Clipul video are 3 minute, din care aproximativ 2 minute, vorbește Chitic despre turismul din județ. De exemplu: ”Judetul Neamț are destinații turistice care să atragă turiștii de diverse gusturi”.

Desigur, acest clip este doar primul dintr-o serie de alte videoclipuri care vor fi făcute la București până pe 12 noiembrie, pentru că bugetul de 50.000 de euro alocat deplasării politrucilor din CJ Neamț la București, este unul cât se poate de generos. Iar bani pentru propagandă foto-video, cu siguranță sunt destui, având în vedere că tufele uscate și bicicleta puse ca decor în standul județului Neamț, nu aveau cum să coste foarte mult, decât dacă s-a făcut vreo ”mârșăvie” cu prețuri supraevaluate.

De asemenea, de la acțiunea de promovare turistică a județului Neamț, nu avea cum să lipsească și o ședință foto, cu un ministru PSD, cu Dragoș Chitic și cu niște băieți de mingi de prin CJ Neamț. Totul, la doar 50.000 de euro. Altfel, cum să transmită aleșii mesaje electorale foto-video tocmai de la București. Capodoperele foto pot fi găsite tot pe pagina de facebook a CJ Neamț, de care se ocupă cei vreo 12 angajați de la Comunicare.

Dar, cum domnul interimar Asaftei este atât de transparent în privința cheltuirii banilor publici, suntem aproape siguri că nemțenii vor fi informați în timpul vieții noastre despre sumele cheltuite pe producția foto-video și cine a încasat banii pentru o promovare atât de eficientă a turismului în județul fără apă și fără spital.

50.000 de euro cheltuie CJ Neamț la București pentru a promova paragina turistică, sub sloganul „Județul Neamț te inspiră către aventură!“

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.