Apar primele semne ca la Piata Centrala din Piatra- Neamt se merge tot pe ”smenuri”. Licitatia pentru inchirierea spatiilor comerciale a fos anuntata ieri dupa-amiaza (23 octombrie) pe o pagina de facebook intitulata Municipiul Piatra- Neamt.

Cand piata a trecut la primarie sau cand consilierii PSD-ALDE votau contra vointei taberei PNL, curgeau mail-urile trimise catre redactii cu comunicatele de presa oficiale de la primarie. Ei bine, de data asta, atat de invocata transparenta a fost trimisa un pic la odihna si nu a fost trimis niciun comunicat, desi licitatia pentru spatii este cea mai importanta etapa.

De aici vor veni banii si daca vrei sa ai un pret bun, cel putin teoretic, trebuie sa afle cat mai multa lume, pentru a fi concurenta la licitatie. Din cate se vede, cineva ar vrea sa fie invers si anunta licitatia cu jumatate de gura, adica mai pe șest… așa. Nici macar pe site-urile de casa ale PNL nu a fost publicata informatia, semn ca treaba trebuie sa stea la capac.

Nu s-a tinut cont nici de vocile care cereau sa fie spatii separate pentru producatorii adevarati si au fost bagate toate la gramada, deci cei care chiar produc se vor lupta cu samsarii, sansele de castig fiind aproape nule, deci in piata vor face bani tot smecherii care bine-nteles vor si buni cotizanti la partid.

Iata anuntul de pe facebook:

Primăria municipiului Piatra-Neamț anunță organizarea licitaţiei publice deschise cu strigare în vederea închirierii următoarelor spații comerciale din incinta Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe:

– Zona legume-fructe – 150 tarabe inox
– Zona lactate și ouă – 22 boxe
– Zona produse panificație – 20 boxe
– Zona carne și pește – 27 boxe ( 20+7)
– Zona fast food – 2 spații
– Zona produse agroalimentare – 40 boxe

Înscrierea la licitație se poate face până cel târziu pe data de 02.11.2017 , ora 16,00, la sediul Primăriei municipiului Piatra-Neamț , cu sediul în str. Ştefan cel Mare nr. 6-8, Biroul Relații cu Publicul(camera 20).
Dosarul de înscriere la licitație cuprinde obligatoriu, următoarele documente:
– Cerere
– CUI/certificat de producător
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția de Taxe și Impozite Piatra Neamț
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția Finanțelor Publice
– Chitanța ce reprezintă taxa de participare în sumă de 300 lei achitată la casieria Primăriei Piatra Neamț
– Copie act identitate

Regulamentul de desfășurare a licitației precum și tarifele de pornire, aprobate prin HCL nr.268 din 20.10.2017, pot fi consultate pe site-ul Primăriei Piatra Neamț www.primariapn.ro.
Licitația publică cu strigare se va desfășura în clădirea Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe din str. Baltagului nr.8, după următorul program:

3 noiembrie 2017 – ora 9:00 – pentru zona carne
– ora 12:00 – pentru zona pește
6 noiembrie 2017 – ora 9:00 – pentru zona panificație
– ora 12:00 – pentru zona lactate
7 noiembrie 2017 – ora 9:00 – pentru zona legume-fructe
8 noiembrie 2017 – ora 9:00 – pentru zona fast-food
– ora 11:00 – pentru zona agroalimentară

Eventualele contestații se vor depune la sediul Primăriei Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare nr.6-8, – Biroul Relaţii cu Publicul, Ghişeul Serviciului Patrimoniu, Autorizări și Transport în termen de 24 ore de la data licitației.
Contestațiile vor fi soluționate în data de 9 și 10 noiembrie 2017.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.