La sectia de votare nr. 134 din Slobozia- Roznov, s-a votat din primul minut dupa deschidere.

Nu mica le-a fost mirarea membrilor comisiei, sa constate ca imediat dupa ce s-a deschis sectia, aceasta a devenit aproape neincapatoare.

Un grup de aproximativ 15 persoane, in frunte cu Ciprian Serban, seful TSD Neamt si Neculai Iftime, insotiti de primarul Ionel Ciubotaru si de membri PSD au intrat in sectie la ora 7:01 si primul vot s-a inregistrat la ora 7:04, acesta fiind al lui Ciprian Serban.

Votez pentru tineri si pentru noi toti, votez pentru Romania si pentru o viata mai buna. Indraznesc sa cred in aceasta zi si am vrut sa fim primii pentru a da un exemplu si a arata ca toti trebuie sa votam”, a declarat Ciprian Serban, iar primarul Ionel Ciubotaru a spus ca ”Am venit primii la vot si indemn pe toti roznovenii, nemtenii si romanii, sa voteze astazi, pentru Romania

De mentionat ca sistemul electronic de inregistrare a voturilor, la sectia din Slobozia nu a putut scana buletinele alegatorilor, iar datele au trebuit inscrise in sistem, manual, dupa ce s-au dat si niste telefoane, pentru ca sistemul nu recunostea datele de identificare ale unuia dintre cei care au votat printre primii.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.