Un partid din Neamt revolutioneaza tot ce se stia pana acum despre structura de organizare a unei formatiuni politice. Astfel, PUSL (un partid- remorcă anonim) spune că filiala din Neamț are la conducere un trepied. Așa scrie intr-o invitatie oficiala trimisa astazi presei, privind inaugurarea noului sediu din Piatra Neamt, al partidului fantoma: ”D-na Deputat Gratiela Gavrilescu impreuna cu trepiedul de conducere al PUSL Neamt

Oricat am incercat sa gasim vreo legatura intre trepied (dispozitiv suport cu 3 picioare) si vreo forma de organizare politica, nu am reusit. TREPIED (foto) inseamna conform DEX, scaun, suport sau stativ cu trei picioare. Dispozitiv din trei picioare articulate, având la partea de sus un stativ pentru fixarea unui aparat.

Daca ar fi totusi sa facem o comparatie, defintia trepiedului, partea cu ”stativ pentru fixarea unui aparat”, este destul de apropiata de adevar, avand in vedere că presedinte al PUSL la Neamt, este Laurentiu Dulama. Acesta a atașat tentativa de partid denumita PUSL la PSD, pentru asta, fiind fixat in functia de director adjunct la DGASPC Neamt, unde are rol strict decorativ si o dată pe lună indeplineste rolul de aparat de semnat statul de plată.

In timpul redactarii stirii, PUSL a revenit cu o alta varianta a invitatiei, din care s-a scos partea cu trepiedul.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.