Un prim pas pentru infiintarea unui nou partid, “cu adevarat nou si curat”, asa cum il descriu cei care vor sa puna bazele formatiunii politice, a fost facut si este realizat sub forma unei pagini de facebook, ce are chiar denumirea partidului, adica Partidul National Colectiv .

“Haideți să lămurim niște aspecte!
Suntem un grup de prieteni din București, fiecare cu job-ul lui. Dacă e să facem o statistică, majoritatea noastră lucrează în IT.
NU SUNTEM MEMBRI VREUNUI PARTID POLITIC ȘI NICI NU SIMPATIZĂM CU VREO IDEOLOGIE!
Nu avem interese ascunse și nici nu dăm curs diversiunilor din online. Sau, mai ales, de pe stradă!
Prietenii noștri au fost răniți grav în Colectiv și am ieșit în stradă. Pentru că nu am mai putut. Pentru că indolența și ignoranța autorităților ne-a revoltat. Vrem să fim cât mai mulți și vrem să avem alături de noi OAMENI TINERI!
Nu avem experiență în politică și VĂ RUGĂM SĂ NE AJUTAȚI!!!
‪#‎SUNTEMÎMPREUNĂ‬, suntem ‪#‎COLECTIV‬ și vrem să dăm ‪#‎RESTART‬întregii clase politice. Așa ceva nu se mai poate! Nu aici! NU ÎN ȚARA NOASTRĂ!!!
Împreună suntem ‪#‎PNC‬!”, spun chiar pe pagina, cei care vor sa infiinteze formatiunea, dupa ce au fost acuzati ca incearca sa profite de pe urma tragediei din clubul bucurestean.

Ei au lansat deja si o lista cu principalele obiective.

12202589_434365983413450_578674713_n

La nici 24 de ore de la lansare, pagina are peste trei mii de aprecieri iar numarul este in continua crestere. Initiatorii spun ca in momentul in care se vor strange un milion de aprecieri, vor incepe demersurile necesare in fiintarii Partidului National Colectiv.

Descrierea miscarii, este scurta si la obiect. Principalul mesaj este: “RESTART intregii clase politice”

“Partidul Național Colectiv suntem noi! Noi, cei care am ieșit în stradă. Noi, cei care vom da RESTART întregii clase politice! E foarte greu ceea ce ne propunem, însă doar ÎMPREUNĂ vom răsturna sistemul ăsta canceros.
Nu există altă opțiune decât înlocuirea lor cu oameni complet noi. Nu există altă variantă decât aceea ca noi, cei din stradă, să candidăm și să fim votați. Toată această energie, toată această revoltă va duce la o nouă clasă politică!”

Asadar, ceea ce parea un sir de proteste fara un obiectiv clar si fara lideri, iata ca incepe sa prinda contur si sa se transforme in ceea ce ar putea fi un adevarat cosmar pentru politicienii care de peste doua zeci de ani, au crezut ca pot merge inainte, tot schimbandu-se la guvernare, ba intr-o tabara politica, ba intr-alta.

Ionut Corfu

1 COMENTARIU

  1. Cam putin mai pune : din 100 puncte DD minimalul : Compania Nationala a Proprietatii de stat(active,pasive), Democratie Directa, Justitie cu ASESORI(fostii jurati)l ca asa pe zvonageala si ANA PAUKER facea sa fie la numar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.