Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Icușești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 2 – 5 martie 2021, ar fi pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice, iar dintr-o anexă a imobilului ar fi sustras 1.600 de kilograme de faină și 500 de kilograme de cereale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

De asemenea, la data de 9 martie 2021, cel în cauză, având fața acoperită, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-o societate comercială din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice și un telefon mobil, fiind depistat în flagrant delict de un tânăr de 21 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 11 martie, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.