În ziua de 03.11.2016, un bărbat de 38 de ani, din București, bănuit de săvârșirea infracţiunii de înşelăciune a fost depistat în Vama Curtici, în timp ce se întorcea în ţară.

În baza unui mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, acesta a fost condus la această unitate de parchet, unde s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea unei alte infracţiuni pe raza de competenţă a parchetului.

În ziua de 04.11.2016, la ieşirea din arest, bărbatul a fost preluat de o altă escortă și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, unde a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Acesta este cercetat pentru faptul că în luna octombrie 2015, a încasat circa 11000 de euro pentru achiziționarea unui aparat pentru injectoare, un generator de curent și mai multe piese auto, produse ce nu au fost livrate societății comerciale cu sediul în localitatea Borca. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune, dar și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.