Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a finalizat, la data de 16.03.2020, rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui tânăr în vârstă de 28 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.

În fapt, la data de 02.03.2020, tânărul a oferit suma de 150 euro unui agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Sagna, din cadrul IPJ Neamț, pentru ca acesta să intervină pe lângă un coleg de la același post de poliție, în vederea efectuării în mod necorespunzător a urmăririi penale într-un dosar penal în care era cercetat pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Dosarul penal a fost constituit ca urmare a denunțului formulat de către agentul de poliţie la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, în urma căruia a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant. La momentul respectiv, inculpatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

sursa: DGA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.